Hoppa till sidans innehåll

Information om jolleverksamheten


Jollekommittén

 

I ÄSSS jollekommitté tränar och övar alla seglare, allt från nybörjare till våra mer erfarna kappseglare oavsett båttyp. Våra tränare och instruktörer har egen erfarenhet av jollesegling, och vi satsar på ständig fortbildning för våra tränare och instruktörer.

Seglarskolan är dessutom kvalitetssäkrad av Svenska Seglarförbundet.

 

Klubbens strävan är att vara en levande jollekappseglingsklubb med bra arrangemang och framgångsrika seglare. Vi har kul tillsammans och tycker att segling är det roligaste som finns. Vi värnar om att utbilda kappseglare och arrangera tävlingar med kvalitet för seglarna och segelsportens bästa. Vi utbildar barn och ungdomar i segling, sjösäkerhet och båtvett.

Klubbens seglarskola använder Optimistjolle och C 55 som skolbåt.

Du är mycket välkommen som medlem i ÄSSS, här finns många nya och trevliga kompisar som tycker det skulle vara kul om även du börjar i vår seglarskola. Du som är förälder är självklart också varmt välkommen att tillsammans med dina barn få en fantastisk upplevelse i segelsportens värld.

Ungdomsseglingen behöver mer än i andra sporter engagerade föräldrar för att få allt att fungera runt omkring själva seglandet. Vi lovar att du som förälder får mångfalt tillbaka, upplevelserna är oerhört starka och den sociala gemenskapen inom familjen och mellan andra seglarfamiljer varar länge efter barnen slutat kappsegla aktivt. Det kan bli din bästa tid med barnen.

Välkommen till ÄSSS Jolleseglarna!

 

 

Uppdaterad: 31 OKT 2011 11:42 Skribent: Morgan Sundén

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ängelholm-Skäldervikens SS - Segling
Segelvägen 7
26261 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info