Hoppa till sidans innehåll

Föräldrar


För att segla jolle krävs det inte att alla föräldrar är aktiva, men då ÄSSS till stor del drivs av frivillig arbetskraft, fungerar klubben bäst med en aktiv föräldrakrets. Många praktiska uppgifter vilar på klubbens föräldrar. Det är också väldigt skönt som seglare att ha en förälder på plats första gången man kommer iland och är genomvåt.


När man som ny förälder kommer ner till ÄSSS jolleplan kanske det känns lite svårt att direkt komma i kontakt med ”de insyltade”, som ofta har mycket att göra och känner varandra sen tidigare. Nya föräldrar är alltid varmt välkomna, bara ryck tag i någon förälder eller instruktör och fråga. Vi vill gärna poängtera att man kan bli en aktiv förälder utan att själv ha seglat eller tidigare varit i kontakt med segelsporten. Med lite praktisk läggning och ett gott humör, så kommer oftast resten av sig själv.


Jollekommittén är i ett ständigt behov av frivilliga. Föräldrar som känner för att göra en extra insats är hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss i jollekommittén. Man förbinder man sig inte för något, men blir kontaktad vid större arrangemang såsom sjösättning av motorbåtar, vårrustning av klubbens jollar eller vid tävlingar.


Tveka inte med att kontakta oss om det är något du undrar över!

 

Uppdaterad: 23 FEB 2010 11:48 Skribent: Morgan Sundén

 
Tävlingskalender

 

 

 

.

Postadress:
Ängelholm-Skäldervikens SS - Segling
Segelvägen 7
26261 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info